.
Tinne Oltmans
dinsdag 15 maart 2022

Tinne Oltmans enthousiast: “Ja dit is het !”

Ze heeft haar weg gevonden

7 maart 2020, de dag van de première van ‘Mamma Mia, de musical’, een dag waar naar Tinne Oltmans en de hele cast ontzettend hard naar hadden uitgekeken. Maar toen kwam corona. Ze speelden de musical nog een tweetal keer en daarna was het over met de pret. Alles lag stil tot vorige zomer.

“Toen we vorige zomer opnieuw mochten spelen besefte ik: ‘dit is het!’ Ik heb toen gewoon veel te lang niet meer gezongen. In mijn kamer en onder de douche, maar dat is heel wat anders dan een band, op een podium. Dat geeft zuurstof en energie”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

Ondertussen zijn de meeste maatregelen opgeheven en lijkt het een mooie zomer te worden. En daar kijkt Tinne heel erg naar uit. “Ik wist lange tijd niet welke muziek ik eigenlijk wilde brengen. Maar nu heb ik het gevoel dat ik mijn richting en team heb gevonden. Nu alleen dat imago nog. Omdat ik een lief gezicht heb, petite ben zoals dat heet, van glitterjurken hou en vroeger ballet gedaan heb, zien mensen een prinsesachtig popje in mij. Het is wel een deel van mij, maar ik ben toch meer dan dat. “