.
Tinne Oltmans
donderdag 8 juni 2023

Tinne Oltmans: “Ik heb daar toch spijt van”

Het is er niet van gekomen

Net zoals haar personage in ‘Lisa’ heeft actrice Tinne Oltmans ook haar onzekerheden en onzekere momenten. Gelukkig niet zo erg als haar personage, maar het gebeurt.

“En dat houdt mij vaak tegen om ongedwongen te genieten van gezelschap. Ik denk dat ik nooit volledig mijn muur laat zakken, uit een soort bescherming of uit een soort angst om iets verkeerd te zeggen. Ik hoed me ervoor om bij anderen 100 procent mezelf te zijn”, zegt Tinne in De Morgen.

2 jaar geleden stierf de grootmoeder van Tinne, op een moment waarin ze het erg moeilijk had om een evenwicht te vinden tussen werk en privé. En ze moet toegeven dat ze graag wat meer tijd met haar grootmoeder had willen doorbrengen. Maar ze heeft van nog meer dingen spijt.

“Ik heb nu vooral spijt van dingen die ik niet heb gedaan. Ik had meer tijd met mijn grootmoeder willen doorbrengen, maar ook met mijn grootvader. Er lag een idee op tafel om in het rusthuis te gaan zingen, maar het is er niet meer van gekomen. En hoewel hij nu al bijna tien jaar overleden is, denk ik nog altijd: ik had dat moeten doen.”