.
Katja Retsin
vrijdag 8 september 2023

TMF herleeft!

TMF zou 25 worden....

Acht jaar geleden ging de stekker uit TMF maar de zender blijft nog steeds tot de verbeelding spreken. Daarom dook Pickx+ in het archief van ‘The Music Factory’ en kwam boven met genoeg materiaal voor drie, nu al niet te missen, afleveringen.

Openen doet ‘We Love TMF’ met een bloemlezing uit de meest memorabele interviews en ruime aandacht voor de internationale sterren die er maar al te graag over de vloer kwamen. Aflevering twee trekt alle registers open met de top 10 TMF Legends en in aflevering drie gaat het van fantastisch naar fantastisch fout met de Top 10 TMF Bloopers. Pure nostalgie voor wie destijds aan de zender verslingerd was. Drie maal een afspraak met een oude geliefde.

Krijn Jonckheere, Head of Entertainment/ Channel Management Pickx: "Ik weet nog goed hoe in de nillies iedereen rondom mij, en ikzelf trouwens ook, constant TMF opzette. De videoclips die er constant speelden, de VJ’s die je gezelschap hielden, het was gewoon alomtegenwoordig. De grootsten der aarde zijn daar gepasseerd. Dat moeten we goed beseffen. Zelfs Beyonce zat ooit vol zenuwen in de backstage te wachten voor haar interview op TMF. De VJ’s van toen zijn nu nog steeds hot in Vlaanderen. Denk maar aan Katja Retsin, Sean D’Hondt, Jo Hens, Dieter en Mathias Coppens en Otto-Jan Ham. The Music Factory zou in oktober 2023 precies 25 jaar geworden zijn. Dat jubileum konden wij echt niet zomaar laten passeren."