.
Tom Coninx
dinsdag 16 januari 2024

Tom Coninx: “Die fout wilde ik niet opnieuw maken”

Hij ging haar achterna

Het is al enkele jaren geleden dat we Tom Coninx nog op televisie zagen. Hij was de ‘golden boy’ van de VTM-sportredactie, maar plots was het over en uit. Maar hij miste de aandacht niet.

Tom is al heel wat jaren gelukkig met zijn vrouw Luigia en hun zoon Paolo. Tom heeft ook nog twee kinderen uit een vorig huwelijk, die zijn gezin compleet maken.

“Ik was altijd aan het werk toen Arthur en Lola klein waren. Ik heb daardoor hun belangrijkste momenten gemist. Die fout wilde ik niet opnieuw maken”, vertelt hij aan Dag Allemaal.

Tom en Luigia leerden elkaar kennen in 2014 op het Italiaanse eiland Capri. “Toen ik Luigia zag, ben ik meteen op haar afgestapt. Ik was onder de indruk van haar en heb haar iets te drinken aangeboden. De dag erna hebben we afgesproken om samen pizza te eten en naar een strandbar te gaan. ie klik was er direct, we bleven maar praten. Dus stelde ik voor om elkaar terug te zien enkele dagen later in Parijs. Luigia was meteen enthousiast. Ik weet nog hoe ze daar stond aan de Opéra de Paris... dat beeld zal me altijd bijblijven.”

Luigia studeerde op dat moment rechten in Milaan en kort na hun ontmoeting vertrok ze naar Sydney voor een uitwisselingsjaar. “We zijn wel contact blijven houden. En toen ik terugvloog naar Milaan, stond Tom daar.”

Bio van Tom Coninx

Meer Over:

Tom Coninx