.
Tom De Cock
vrijdag 27 oktober 2023

Tom De Cock: “Dat brengt toch uitdagingen met zich mee”

Ze hebben een pleegzoon

Tom De Cock heeft al heel wat zien veranderen in zijn leven. En dat was niet altijd makkelijk. De radiopresentator heeft het namelijk moeilijk om zich aan te passen aan nieuwe situaties. Al is dat veel verbeterd.

“Ik vond het heel moeilijk om in 2020 bij MNM te vertrekken. Ik heb die zender mee opgericht en was daar 12 jaar aan verknocht. Ik ben met doodsangsten, huilend vertrokken. Maar mijn leven is alleen maar mooier geworden. Ik werk nu voor Qmusic, schrijf boeken, maak programma's en podcasts. Ik ga nooit meer 12 jaar hetzelfde werk doen, misschien ga ik ooit terug naar MNM. Ik wil op mijn tachtigste in een nieuwe situatie doodvallen”, bekent hij in Dag Allemaal.

Nieuwe situaties op privévlak, daar lukt het hem beter om zich aan aan te passen. Dat was ook nodig met de komst van een pleegzoon.

“We hebben al twee jaar lang een pleegzoon die in het weekend bij ons komt. In de week is hij bij zijn mama, die fantastisch voor hem kan zorgen, maar die uitdagingen heeft in het leven waardoor ze af en toe haar handen vrij moet hebben.”

Bio van Tom De Cock

Meer Over:

Tom De Cock