.
Tom De Cock
dinsdag 24 oktober 2023

Tom De Cock: “Dat is voor mij een voorrecht”

Ze zijn vier handen op één buik

Wanneer je als kind je ouders slechts twee dagen in de week ziet doordat ze hard aan het werk zijn, creëer je al snel een sterke band met je broers of zussen. Dat was bij Tom De Cock niet anders. Hij en zijn zus zijn vier handen op één buik.

“Ja, zij is zo goed als blind. Omdat mijn ouders er niet vaak waren, zorgden we voor elkaar. Mijn zus heeft me geleerd dat het leven mooi en waardevol kan zijn, zelfs met een handicap. Ik ben daarom zeer dankbaar. Ik zal nooit klagen dat ik vaak in de auto zit. Het is een voorrecht dat ik met de auto kan rijden, want mijn zus kan het niet”, vertelt Tom in Dag Allemaal.

Maar ook met zijn ouders heeft De Cock een erg goede band. Zij zijn de gedroomde grootouders voor de dochter van Tom en zijn man.

“Mijn man is channelmanager bij VTM en ik ben ook vaak van huis. De enige reden waarom wij onze job aankunnen, is dankzij mijn ouders en schoonouders. Onze dochter zit nooit in een opvang, mist nooit een hobby en krijgt elke dag vers eten, omdat de grootouders er altijd zijn.”

Bio van Tom De Cock

Meer Over:

Tom De Cock