.
Tom De Cock
maandag 6 februari 2023

Tom De Cock: “Het werkt nu eenmaal in twee richtingen”

We moeten meer luisteren naar elkaar

Een tijdje geleden zei Frank Molnar dat een man de dag van vandaag niet meer naar de borsten mag kijken van een knappe vrouw. Een uitspraak waar Tom De Cock razend van wordt.

“Hier komt mijn nekhaar van recht. Want die uitspraak is vetzakkerij. Er is een verschil als een vrouw zich voor jou uitkleedt en zegt: ‘Kijk eens naar mijn boezem.’ Je gaat toch niet naar lichaamsdelen van wildvreemde dames kijken en daar commentaar op geven, al is die zogenaamd positief”, klinkt het geïrriteerd in Tv Familie.

Frank Molnar heeft zelf een dochter en zou wat dat betreft dus beter moeten weten volgens Tom. “Het nafluiten van vrouwen, dat is zowat hetzelfde als getunede auto’s die als gekken fietsers voorsteken aan het groen licht. Zouden die ‘sportieve chauffeurs’ echt denken dat er één vrouw is die het warm krijgt van een man met gierende banden”, vraagt Tom zich af.

Of we nu al dan niet woke willen zijn en kunnen zijn, dat is voor iedereen op dit moment anders. Al vindt Tom dat het misschien toch iets beter zou kunnen.

“Het werkt in twee richtingen. Je moet ook openstaan voor mensen die vinden dat twee mannen of twee vrouwen niet met elkaar mogen trouwen. Soms is naar elkaar luisteren nuttiger dan het instant oneens zijn met elkaar.”

Bio van Tom De Cock

Meer Over:

Tom De Cock