.
Tom Dice
maandag 26 september 2022

Tom Dice: “Dan pas willen we meedoen”

Ze werken eraan

Voor Tom Dice was Eurosong een prachtige ervaring. Hij zette één van de beste (Vlaamse) prestaties neer van de afgelopen jaren en hij kijkt nog elke dag met een goed gevoel terug op die mooie periode.

“Ik zou zeker graag nog een keer deelnemen, maar dan samen met mijn vrouw Kato. Hamvraag is of we een nummer vinden dat goed genoeg is. Daarom zijn we volop songs aan het schrijven en demo’s aan het opnemen”, bekent Tom in Tv Familie.

Tom en Kato willen dus zeker hun kans wagen, maar slechts op één voorwaarde. “Kato en ik zeggen enkel ‘ja’ als we het gevoel hebben dat we het minstens even goed kunnen doen als mijn zesde plaats in 2010 met ‘Me and My Guitar’.”

Tom en Kato zouden in ieder geval geschikt zijn volgens Wendy Van Wanten, want zij vindt dat Vlaanderen volgend jaar een jong talent moet sturen. Al mogen dat voor haar gerust de talenten van ‘#LikeMe’ zijn.

“Maar ook gevestigde waarden als Petra en Udo zouden geen slechte beurt maken. Ikzelf heb twee keer meegedaan aan de preselecties. Deelnemen aan het Songfestival is altijd een droom geweest. Wel eentje die ik heb laten varen. Al heb ik geleerd dat je nooit ‘nooit mag zeggen. Kijk maar naar Margriet Hermans die Zomerhit nog heeft gewonnen.”

Bio van Tom Dice

Meer Over:

Tom Dice