.
The Starlings, Tom Dice, Kato Callebaut
zaterdag 20 januari 2024

Tom Dice: “Zij moet dat meer doen dan ik”

Maar ze vinden het goed zo

Zo’n 2 maand geleden beviel Kato Callebaut van haar eerste kindje, dochtertje Nova. De gelukkige papa is zanger Tom Dice en samen vormen ze nu al een muzikaal gezinnetje. Alle nadelen nemen ze er met plezier bij.

“Natuurlijk moet je 's nachts veel opstaan, en Kato nog meer omdat zij borstvoeding geeft. Maar Nova is een happy kind, een superlieve baby. Én we hebben onze slaap nog”, klinkt het bij Tom in Story.

Tom en Kato konden zich wel iets bij het ouderschap voorstellen, maar het is pas nu ze het zelf zijn, dat ze pas echt weten wat het is. “Het lukt ons goed als ouders, vind ik. Nova is alles waarvan we gedroomd hebben, sowieso.”

Foto’s van het meisje hebben we nog niet te zien gekregen en dat zal ook zo blijven. Kato en Tom kiezen er bewust voor om haar niet met de buitenwereld te delen uit respect voor hun dochter. Zo kan zij zelf later beslissen of ze dat wil of niet.

“Maar volgens onze familie en vrienden lijkt ze op ons. En zelf zien we dat ook wel. Vooral als we onze eigen babyfoto's bovenhalen: Nova is duidelijk een mix van ons allebei.”