.
News Image

Tom Waes beleeft problematische opnames Reizen Waes: “helaas…”

"Dat vormde helaas wel een rode draad door dit seizoen..."

Tom Waes stapte eindelijk nog eens op het vliegtuig voor het nieuwe seizoen van Reizen Waes. Maar toch zal het coronavirus ook in het nieuwe seizoen de ploeg nog steeds parten spelen.

Na Vlaanderen en Nederland doorkruist te hebben de afgelopen jaren, bezoekt Tom Waes vijf wereldsteden in het nieuwe seizoen van Reizen Waes. Maar nog steeds bleef het coronavirus de opnames dwarsbomen…

Zo zou de ploeg in Londen een gevecht tussen bare knuckle-boksers bijwonen maar dat plan viel in duigen. “Dat was de bedoeling, ja, maar door corona waren er geen”, onthult Tom Waes in Humo.

“Dat vormde helaas wel een rode draad door dit seizoen – tijdens de opnames hebben we het twee keer zélf zitten gehad. Eerst liep onze producer het virus op in Los Angeles: we hebben alles geannuleerd en zijn teruggevlogen, en hebben een paar maanden later pas de rest kunnen draaien”, getuigt Tom Waes over het eerste positief geval in Humo.

“En na tien draaidagen in Ulaanbaatar – elke dag een negatieve zelftest – moesten we een PCR-test ondergaan om terug te kunnen vliegen: de klankman en ik bleken positief. En dus werd ons verblijf met nog eens tien dagen verlengd”, vertelt Tom Waes in Humo over hoe het coronavirus ook in dit nieuwe seizoen bepalend was.

Bio van Tom Waes

Meer Over:

Tom Waes Reizen Waes