.
Tom Waes
vrijdag 5 april 2024

Tom Waes: “Beseffen mensen dat nu echt niet?”

Hij werd er zo kwaad van

In de nieuwe podcast van Peter Van de Veire ‘Peter Van de Veire & De Zandloper’ vraagt Peter zich af of Tom Waes wel eens echt kwaad kan worden. En daarop gaf Tom maar wat graag een antwoord.

“De laatste keer was vlak nadat de loft van Niels Destadsbader was afgebrand. Wat ik toen allemaal las op social media! 'Hij verdient genoeg, hij zal alles wel snel terug hebben' of 'Hopelijk zijn z'n platen in de brand gebleven'. Van dat soort opmerkingen kan ik echt kwaad worden. Beseffen mensen niet hoezeer je iemand daarmee kwetst? Ik heb me moeten inhouden om niet te reageren”, zegt Waes kwaad in de podcast en lezen we in Tv Familie.

Tom probeert zich heel vaak in te houden en niet te reageren op alle giftige commentaren die zijn collega’s krijgen. Maar soms is het sterk dan zichzelf.

“Ik sprong ooit in de bres voor Riadh Bahri. Die kreeg veel commentaar op een outfit die hij had gedragen op een rode loper. Meteen ging het ook over zijn geaardheid en over wie hij was. Toen heb ik enkele mensen laten weten dat ze misschien beter konden zwijgen.”