.
Tom Waes
maandag 13 december 2021

Tom Waes is zeventien jaar samen met Mieke: “ik wilde niet in dezelfde val trappen”

Zijn bewondering voor haar is groot

Terwijl Tom Waes druk aan zijn carrière timmert als presentator en acteur, staat zijn vrouw Mieke aan de zijlijn. Trots op haar man, trots dat ze hem kan aanmoedigen. Tom beseft dat hij geluk heeft met zo’n vrouw en dat hij veel aan haar te danken heeft.

“Tijdens mijn afwezigheid moest zij ook voor de kinderen zorgen, in combinatie met haar fulltime werk als immobiliënhandelaar. Daar ben ik haar ongelooflijk dankbaar voor”, klinkt het bij Tom in Story.

Hoewel Waes in een normaal jaar soms meer dan de helft van de tijd in het buitenland vertoeft voor zijn werk, heeft het koppel ook genoten van de lockdown waarin ze plots heel wat tijd hadden voor elkaar. “Dat heeft ons als koppel ongelooflijk goed gedaan. Ook voor mezelf was het een verademing om zoveel thuis te zijn. Ik ben beginnen fietsen, deed de inkopen en kookte elke avond. Dat vond mijn madam fantastisch.”

Na zijn eerste huwelijk besefte Tom maar al te goed dat tijd vrij maken voor elkaar heel belangrijk is in een relatie. “Ik was te veel van huis, waardoor we samen te weinig dingen deden. Dus toen ik een relatie begon met Mieke, wilde ik niet in diezelfde val trappen. Al waren de omstandigheden ook wel gunstiger. Ik was al wat meer gesetteld, rustiger en een stuk zekerder over mijn toekomst. Al moet je nog steeds elke dag aan je relatie werken. Maar ik doe dat met plezier.”

Bio van Tom Waes

Meer Over:

Tom Waes