.
Tony Servi
zondag 10 september 2023

Tony Servi: “Ik heb nooit geweten door wie” 

Het was niet altijd even leuk.  

Tony Servi heeft heel vaak op het podium van ‘Tien Om Te Zien’ mogen staan. In de jaren 90 had hij een nieuwe manager en dat was geen gemakkelijke mens. Dat vertelt Tony in Primo.

“Zingen en zwijgen’ was zijn motto. Maar ik durfde mijn gedacht zeggen. Ik had weleens discussies met Jack. Ik werd het ‘enfant terrible’ van de Vlaamse showbizz genoemd. Dat hield Jack Rivers denkelijk tegen om mij voluit te steunen in mijn carrière. Hoe dan ook, een nummer 1-hit heb ik jammer genoeg nooit gehad”, zucht Tony in Primo.

En dat heeft Tony allemaal te danken gehad aan zijn grote mond. Hij had wat meer moeten plooien volgens zijn manager. Maar ondanks dat allemaal heeft hij ook mooie herinneringen gemaakt bij ‘TOTZ’ en misschien toch enkele andere minder mooie.

“De bassist van Soulsister was op de parking eens tegen mijn auto gereden. ‘Het is niet erg’, kwam hij mij zeggen. Maar de zijkant was helemaal ingedeukt. Wat nog erger was: iemand maakte altijd krassen op mijn auto. Ik heb nooit geweten door wie.”

Bio van Tony Servi

Meer Over:

Tony Servi