.
Tourist LeMC
woensdag 12 juli 2017

Tourist LeMC op zaterdag 26 augustus in CC ASSE

Tourist LeMC geeft er geen try-out maar wel een full concert


Op zaterdag 26 augustus is Tourist LeMC te gast in CC Asse.

Het optreden is een generale repetitie voor het concert dat de band op het festival Crammerock zal spelen. Het wordt dus een full concert en geen veredelde try-out.

Johannes Faes, aka Tourist LeMC, bewandelt onbegane paden. Hij vermengt de ziel van oude volkszangers met moderne klanken als hiphop en reggae. Met succes. Hij charmeert jong en oud dankzij deze kruisbestuiving tussen Nederlandstalige folk en hiphop.

Ook zijn eerlijke teksten, die getuigen van maatschappijkritische en persoonlijke beschouwingen, raken vele harten. Bovendien brengt hij zijn rake lyrics op een lekkere flow en groove. Geen wonder dat hij tot de top behoort in de Nederlandstalige hiphop!

“Horizon” was hotshot op Studio Brussel, maar stond ook 20 weken op de eerste plaats van de Vlaamse Ultratop. Het lied kreeg een speciale betekenis na de aanslagen in Brussel en Zaventem. Het is een mooi bewijs van de vertelkracht van Tourist LeMC. Wat hij zegt, is nooit zonder betekenis en nooit zonder hoop.

Een enige gelegenheid om één van de headliners van Rock Werchter (zondagavond in The Barn, na Soulwax) en toppers uit ons land in Asse aan het werk te zien.

Tickets kosten €15 pp en zijn verkrijgbaar via www.ccasse.be, via 02/456.01.60 en aan de balie.

(l.t.)

Bio van Tourist

Meer Over:

Tourist