.
Trisha
donderdag 7 maart 2024

Trisha: “Daarom heb ik die keuze moeten maken”

Er moet geld binnenkomen

Het leven van Trisha is de voorbije jaren een stevige rollercoaster geweest. De zangeres heeft veel relatieproblemen gekend en probeert nu haar leven weer op de rails te krijgen door opnieuw te gaan studeren.

“Ik maakte die keuze omdat ik met stemproblemen kamp. Ik zit al een tijdje met een hese stem, én het feit dat het zo moeilijk is om te overleven in de muziekwereld, wilde ik graag m'n focus verleggen. Daarbij is het ook zo dat mijn levenspad niet zonder obstakels is geweest, met een moeilijke jeugd en de nasleep van verschillende liefdesbreuken. Dit alles heeft me doen inzien dat het tijd is om een nieuwe weg in te slaan, een soort van heruitvinding van mezelf. Trisha 2.0, zeg maar. Ik wil nu van al die levenslessen gebruikmaken om vooruit te geraken”, zegt Trisha in Tv Familie.

En dus maakt Trisha nu een carrièreswitch. Door een advertentie te zien over het zoeken naar zorgkundigen in Brugge, ging Trisha nadenken. Ze krijgt tenslotte vaak een warm gevoel als ze mensen helpt en dus leek zorgkundige echt iets voor haar.

“Dat zit gewoon in mijn genen, ik krijg daar energie van. Door daarbij stil te staan, besefte ik: 'Awel, een job in de zorgsector zou echt iets voor mij zijn.' Maar omdat Brugge wat ver is, ik woon nu in Ignaces vroegere huis in Deerlijk, ben ik uiteindelijk bij het project 'Kies voor de zorg' uitgekomen. Er is een enorme nood aan zorg- en verpleegkundigen.”

Bio van Trisha

Meer Over:

Trisha