.
Trisha en Kurt
maandag 18 maart 2024

Trisha: “De energie zit daarvoor ook niet goed”

Ze liep vaak met haar hoofd tegen de muur

Trisha heeft haar zinnen gezet op een opleiding in de zorg. Ze ziet zichzelf nu al als verpleegkundige en droomt zelfs al over een beetje meer.

“Ik zie mezelf wel werken in een operatiekwartier of een psychiatrisch centrum. Of in een woonzorgcentrum. Mijn ambitie om als verpleegkundige aan de slag te gaan is enorm groot. Terwijl dat helemaal geen kinderdroom of zo was, om ooit in een ziekenhuis te werken. Maar nu is de wens dus groot. En als er iets in m'n hoofd zit...”, zegt Trisha in Tv Familie.

Trisha stopt niet met zingen, maar het wordt niet meer haar hoofdberoep. Bovendien is het een erg onzekere wereld en heeft ze geen vast inkomen.

“En de energie zit ook niet goed om de juiste mensen in dat milieu naar me toe te trekken. Daardoor liep ik al te vaak met mijn hoofd tegen een muur. Maar vanaf september ga ik sowieso terug optreden, hoor. Je kan me dan boeken voor drie nummers, voor 250 euro zelfs al. Ik wil het heel toegankelijk maken, vandaar. Maar ik wil dus enkel nog met de juiste mensen werken. En daarnaast van de zorg mijn hoofdberoep maken.”

Bio van Trisha

Meer Over:

Trisha