.
Trisha
vrijdag 15 maart 2024

Trisha: “Die combinatie wordt aartsmoeilijk”

Ze wil ervoor gaan

Trisha begint binnenkort aan een opleiding in de zorg. Eerst moet ze wel nog een keuze maken tussen een opleiding zorgkundige of een opleiding tot verpleegster. En die keuze zou ze heel snel willen maken.

“Oh ja, zeker. Ik wil vooruit met m'n leven, hé. Daarom dat ik nu hulp zoek in het paranormale, het goddelijke ook. Recent heb ik iemand ontmoet die een lezing heeft gedaan met haar handen. En zij gelooft dat ik een te traag werkende schildklier heb. Dat zou mijn symptomen, mijn hese stem en concentratieverlies, kunnen verklaren. Dat zou ik nu ook graag laten testen alvorens ik m'n keuze maak”, zegt Trisha in Tv Familie.

Trisha is een alleenstaande mama van 4 kinderen en dan is studeren natuurlijk geen evidentie meer. Er moet ook voor het gezin gekeken worden.

“Dat besef ik maar al te goed. Die combinatie wordt aartsmoeilijk. Maar ik wil er écht voor gaan. Mijn mindset is nu om de richting van de verpleegkundige in te slaan. En als ik effectief voor die keuze ga, moet ik natuurlijk wel zien hoe ik de opvang voor m'n kinderen regel. Gelukkig kan ik rekenen op een goed vangnet. Ik zie dat dus wel lukken. Alleen moet ik bekijken of het financieel ook allemaal haalbaar is. Ik wil mezelf zeker niet in financiële moeilijkheden brengen.”

Bio van Trisha

Meer Over:

Trisha