.
trisha, axelle crombe
zaterdag 20 juli 2024

Trisha: “Dit moet onderzocht worden” 

Ze wil erger vermijden 

Trisha is razend op de juffrouw van haar dochter Axelle. Zij kan niet met kinderen om en al zeker niet met kinderen die wat extra aandacht nodig hebben. De straffen die werden uitgedeeld konden voor Trisha niet door de beugel.

Nadat ze haar beklag had gedaan op Facebook en gevraagd werd door de directie van de school om haar bericht te verwijderen, spuwde Trisha haar gal bij het CLB en heeft ze ook de onderwijskoepel ingelicht.

“Axelle gaat nu naar het middelbaar in september, ook een freinetschool trouwens, want ik heb niets tegen die onderwijsinstelling. Ik wil gewoon dat de kindjes die na haar komen, gespaard blijven van zulke praktijken. Dit moet onderzocht worden, want ik heb intussen gehoord dat een andere juf ook een kind een heel jaar lang tegen die muur heeft gezet”, klinkt het in Dag Allemaal.

Zelf gaat Trisha in september aan de slag in een woonzorgcentrum. Daar zal ze de bewoners mogen verzorgen.

“In september start ik met mijn opleiding basisverpleegkundige. Ik doe dit heel graag, maar 't is enorm vermoeiend. Door te struikelen heb ik nu ook een spierscheur opgelopen. Volgens een waarzegster is dat een teken dat ik niet in de wieg ben gelegd om in de zorg te werken. Dat brengt me van slag, omdat alles wat ze heeft voorspeld, is uitgekomen..”

Bio van Trisha

Meer Over:

Trisha