.
Trisha
zaterdag 1 april 2023

Trisha: “Het helpt mijn geest en lichaam te genezen”

Ze gaat langs bij een oude bekende

Binnenkort staat er een verhuis op de planning van zangeres Trisha. Na haar scheiding van Kurt en het faillissement van de speeltuin en fitness die ze had, kon de zangeres wel wat positieve vooruitzichten gebruiken in haar leven.

“Dat faillissement heeft me veel geld gekost omdat we een persoonlijke borg hadden. Ik ben blij dat ik nu al een nieuwe start kan nemen, want een vast inkomen heb ik nog niet. Maar ik heb weer energie om te solliciteren en te werken aan mijn zangcarrière. Dus ik trek mijn plan wel, ik wil zeker niet afhankelijk zijn van mijn partner”, zegt Trisha in Dag Allemaal.

Het ging lange tijd niet zo goed met Trisha en ze nam zelfs antidepressiva. Maar ook daar is ze nu vanaf gestapt.

“Ik ga langs bij Petra Lerutte, die mensen nog kennen van Sha-Na. Petra is uitvaartplanner, maar helpt mensen ook om hun lichaam en geest te genezen. Zij heeft een gave, ze helpt mensen om via hun onderbewustzijn het warme goddelijke hogere bewustzijn te bereiken.”

Petra wees Trisha erop dat de energie van Ignace nog steeds aan haar hing omdat hij wil dat Axelle en de zangeres gelukkig zijn. “Ze heeft me geholpen om Ignace te laten ‘overgaan’ naar de andere kant, dat moest dringend gebeuren. Sindsdien voel ik me beter en sterker.”

Bio van Trisha

Meer Over:

Trisha