.
Trisha
dinsdag 12 juli 2022

Trisha: “Ik krijg geen kans meer”

Ze gaat weer zingen

Jarenlang waren Trisha en Ignace Crombé een gelukkig stel. Hij begeleidde haar in haar zangcarrière en ze kregen samen een dochter. Nu het heel wat minder goed gaat met Ignace, is Trisha er voor hem wanneer het nodig is.

“We hebben inderdaad terug een betere verstandshouding. Dat kwam al toen het al slecht ging met mijn vorige partner Kurt. Door zijn ziekte gaat ons dochtertje Axelle wel veel meer naar haar papa, waardoor hij en ik ook meer contact hebben”, vertelt Trisha aan Dag Allemaal.

Volgens Trisha houdt Ignace zich sterk, maar ziet hij er toch goed uit. Hij haalt veel kracht uit zijn dochtertje, al heeft zij het ook niet gemakkelijk door alles wat er met haar papa aan de hand is.

“We zijn nog samen naar het oudercontact geweest. Axelle mag door naar het vijfde. Fantastisch, want door die hele toestand zijn haar concentratieproblemen verergerd. Ze beseft heel goed wat er allemaal aan de hand is, en dat valt haar zwaar.”

Tussen al het leed door, heeft Trisha gelukkig een nieuwe single om zich op te concentreren. “Ik wil weer weg onder de kerktoren. De mensen weten niet wat ik zing en waarvoor ik sta omdat de nationale radio’s mij niet willen draaien. Ik ben te klein voor 'Tien Om Te Zien' en krijg zelfs geen kans bij Ment Tv. Ik hoop dat mensen mijn nummers gaan aanvragen, dan kunnen ze mij niet meer negeren.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Trisha

Meer Over:

Trisha