.
Trisha
donderdag 25 augustus 2022

Trisha is boos: “Ik vind dat een echte schande”

Er kwam minder volk dan gedacht

Enkele weken geleden overleed Ignace Crombé na een slopende strijd tegen kanker. Hij overleed op 9 augustus, maar wist zijn begrafenis nog zelf te organiseren. En die verliep in alle sereniteit. Er kwam heel wat volk naar het afscheid in de kerk van Deerlijk, maar slechts weinig missen waren aanwezig.

Alleen Cynthia Reekmans was aanwezig. “Ignace betekende veel voor mij en mijn carrière. Het is een triestige dag, maar ik vond dat ik hier moest zijn. Ignace is toch een grote mijnheer geweest”, vertelt ze aan Tv Familie.

Wie met de afwezigheid van de missen niet kan lachen is Ignaces voormalige partner zangeres Trisha. “Ik had veel meer volk verwacht. Al die mensen die zo vaak door Ignace geboekt werden, die zoveel gekregen hebben van hem of die gegroeid zijn dankzij hem. Schande vind ik het, schande.”

Maar er waren natuurlijk ook mensen aanwezig die nog een laatste mooie woordje overhadden voor Ignace. Zo ook Gerrit Grobben, presentator en stadionomroeper bij voetbalclub KV Kortrijk. “Je liet mensen een onvergetelijke avond doorbrengen. Je maakte persoonlijkheden en tilde missen naar een hoger niveau.”

Maar de meest aangrijpende woorden waren die van dochter Axelle. “Mijn papa heeft mij veel geleerd, maar nooit hoe het was zonder hem te moeten leven. Ik vergeet jou nooit, papa. Bedankt voor alles wat je voor mij deed.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Trisha

Meer Over:

Trisha