.
Trisha
woensdag 28 december 2022

Trisha krijgt waarschuwing: “Ik neem juridische stappen”

Ze leven op voet van oorlog

Enkele maanden geleden kwam Ignace Crombé te overlijden. Hij leed al een tijdje aan kanker en wist dat zijn tijd op deze aardbol beperkt was. Ignace is de ex-partner van zangeres Trisha en had sinds enkele jaren een nieuwe liefde Nathalie.

Maar tussen beide dames botert het helemaal niet zo goed en de twee lijken op voet van oorlog met elkaar te leven. Dat Trisha en Ignace de laatste maanden weer naar elkaar waren toegegroeid had geen goede invloed op de relatie tussen de twee dames.

Nathalie heeft de dood van haar partner bijna kunnen verwerken, maar het heeft allemaal nog wat tijd nodig. Zij beweert dat Trisha het haar ook enorm moeilijk maakt.

“Sinds hij gestorven is, ben ik haar doelwit. Ze haalt mij door het slijk. Dat mijn relatie met Ignace niets voorstelde, dat het voortdurend aan en uit was tussen ons, dat ik amper naar hem omkeek toen hij ziek was…” klinkt het bij Nathalie in Het Laatste Nieuws en Tv Familie.

Voor Nathalie kan het zo niet langer en stuurde Trisha een duidelijk te verstane boodschap de dag voor Kerstmis. “Trisha, dit is de laatste verwittiging. Als je mij nog één keer door het slijk haalt in de pers neem ik juridische stappen.” Die boodschap lijkt ons duidelijk.

Bio van Trisha

Meer Over:

Trisha