.
Trisha
dinsdag 17 september 2024

Trisha: “Liefde op het eerste gezicht was het niet”

Het heeft even geduurd

Trisha is opnieuw verliefd en straalt weer. De man die haar opnieuw gelukkig maakt is Orlando. Hij kende haar niet als zangeres of BV, maar ze maakte wel meteen een diepe indruk op hem.

Orlando is op haar afgestapt en heeft zijn diepe respect getoond aan Trisha voor alles wat ze doet. Hij leerde haar tenslotte kennen als hardwerkende vrouw met een binnenspeeltuin, fitness, zangeres en ze had ook nog eens vier dochters.

“En hij meende dat oprecht. Ik voelde me dus gevleid, maar liefde op het eerste gezicht was het niet. We hadden een aangename babbel, maar daar stopte het. Tot Orlando een tweede en derde keer terugkeerde. Toen pas hebben we nummers uitgewisseld”, blikt Trisha terug in Tv Familie.

Orlando was op dat moment een alleenstaande papa met een dochter. Hij kwam net uit een moeilijke periode na de breuk met zijn vriendin.

“Ik stond dan ook lange tijd niet open voor een nieuwe liefde. Maar toen kwam Trisha onverwachts in mijn leven.Trisha: Orlando werd al snel mijn beste vriend en vertrouwenspersoon. Tot hij vorig jaar plots zijn liefde voor mij opbiechtte. Op dat moment koesterde ik nog niet dezelfde gevoelens. Ik was nog aan het daten met andere mannen, maar toch bleef Orlando steeds in mijn gedachten.”

Bio van Trisha

Meer Over:

Trisha