.
Trisha en Kurt
dinsdag 21 november 2017

Trisha loopt woedend weg bij opnames Komen Eten

Waarom was Trisha woedend tijdens de opnames van “Komen Eten”?

Deze week is het Vlaamse artiestenweek in “Komen Eten” op VIER maar zangeres Trisha had de opnames bijna woedend verlaten. Naast Trisha zijn deze week ook Loredana (2Fabiola), Eveline Cannoot (Star Academy) en de jonge zanger Christof (niet dé Christoff) te gast in de Vlaamse artiestenweek van “Komen Eten”.

Voor Trisha was haar deelname aan Komen Eten niet vanzelfsprekend. Koken doet ze nooit en ze kampte met een burn-out. Trisha’s echtgenoot is kok en hij kookt voor zijn gezin. Koken is iets dat Trisha gewoon niet graag doet. Toch deed ze mee aan Komen Eten. Gelukkig kon haar man haar wat helpen bij de gerechten voor haar gasten in Komen Eten, toch waren er verschillende zaken waaraan Trisha zich ergerde. Sommige handelingen moest ze honderd keer opnieuw doen, ze had amper tijd om de tafel te dekken of zichzelf klaar te maken. Eenmaal is ze gewoon woedend weggelopen…

Trisha geeft in Dag Allemaal toe dat ze tijdens de opnames soms echt op haar tanden heeft moeten bijten. Maar het was dan ook een moeilijke periode voor haar. Na de geboorte van haar tweeling kampte Trisha met een burn-out. Ze wist niet meer wat ze verder wilde doen met haar leven. Gelukkig is ze nu uit dat dal gekropen. Veel praten heeft geholpen maar ook zocht ze hulp om alles in goede banen te leiden. De tweeling gaat nu drie dagen in de week naar de opvang en Trisha nam een manager onder de arm voor haar carrière.

“Een nieuw begin” is Trisha’s nieuwste single en het is een emotioneel nummer geworden dat perfect weergeeft welke gevoelens ze de afgelopen maanden heeft ervaren. Fans die liever ambiancenummers horen moeten echter niet wanhopen. Binnenkort komt er wel opnieuw een typisch Trisha nummer.

Bio van Trisha

Meer Over:

Trisha Komen Eten