.
Trisha en Kurt
maandag 10 april 2023

Trisha: “Mannen willen vaak met mij op date”

Ze is klaar voor een nieuwe liefde

Na enkele ongelukkige relaties is zangeres Trisha weer helemaal klaar om te daten en een nieuwe liefde toe te laten in haar leven. Al loopt dat niet van een leien dakje.

“Ik krijg vaak berichtjes van mannen die op date willen. Wellicht denken die dat ze met mij’n avontuurtje kunnen beleven en geen gevoelens zullen krijgen voor ‘die mama van vier kinderen’. Maar ze worden dus zo overrompeld door hun gevoelens dat ze op de vlucht slaan”, lacht Trisha in Dag Allemaal.

Trisha heeft vier dochters. Eentje samen met Ignace Crombé en drie met haar vorige partner Kurt. Nu loopt alles weer vlot tussen hen, maar dat was ooit anders.

”We hebben een week-week-regeling. Nu gaat het beter, maar in januari stond ik op het punt om aan de alarmbel te trekken en een andere regeling te vragen. Een hele week met vier kinderen was voor mij heel zwaar en ik moet nog altijd opletten dat ik niet in een burn-out blijf steken.”

Vooral de jongste dochter van Trisha vraagt nog veel aandacht, al gaat dat ook steeds beter en beter. “Ze is niet meer zo’n rokkenhanger en speelt al eens met haar zussen. Dat is voor mij een echte verademing.”

Bio van Trisha

Meer Over:

Trisha