.
Trisha
donderdag 4 augustus 2022

Trisha na bezoek aan Ignace: “We gaan door zeer moeilijke periode gaan”

Dit klinkt niet goed.

Dat het niet echt goed gaat met Ignace Crombé, dat hebben verschillende van zijn volgers al even door. De ondernemer post normaal gezien verschillende berichten per week op zijn sociale media, maar het is opvallend stil. Een tijdje geleden doorbrak hij de stilte, maar nu is het opnieuw rustig op zijn sociale media en dat is begrijpelijk: Ignace heeft pancreaskanker en moet nog een tijdje in het ziekenhuis blijven.

Donderdag ging Trisha er samen met haar dochter Axelle langs en zij deelde na afloop niet meteen het meest opbeurende bericht. “Bezoekje aan papa vandaag.. We zullen door een zeer moeilijke periode gaan! Dus alvast bedankt voor jullie begrip dat ik noch berichten post noch beantwoord..”, schreef Trisha. Waarna zij afsluit met de boodschap “Dank en tot..”

Tussen de regels kan je lezen dat het niet echt goed gaat met Ignace en dat is jammer. De man heeft altijd moedig gestreden en zou een zwaardere chemo krijgen in de hoop dat die het tijd zou doen keren. Hopelijk komt er toch nog positief nieuw, wij duimen in ieder geval.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Ignace Crombé en Trisha

Meer Over:

Ignace Crombé Trisha