.
Trisha
vrijdag 20 mei 2016

Trisha stopt noodgedwongen met optreden

Trisha annuleert eerstvolgende optredens.


Zangeres Trisha zou blijven optreden tot haar water breekt maar dat feestje gaat niet door. De zangeres moest vorig weekend met Kaboem optreden maar merkte dat zingen en dansen niet meer lukte met haar bolle buik. Maar nu gaat Trisha nog verder: haar resterende optredens tot aan haar bevalling zijn geannuleerd. Dat doet Trisha met pijn in het hart. Liefst van al zou ze zolang mogelijk blijven optreden maar Trisha heeft al een tijdje last van een goede verkoudheid en moet nu voldoende rusten.

Ik mag nu even niet aan mijn werk denken maar naar mijn lichaam luisteren. En als ik al weken hoest en er niet vanaf geraak en zelfs tijdens het praten buiten adem ben, dan moet ik het rustiger aan doen... Zo hebben we besloten om de optredens, die deze maand nog waren, te annuleren. Alvast bedankt aan de organisatoren voor uw begrip !

Normaal gezien zou Trisha zaterdagavodn optreden in Vlamertinge maar Michael Lanzo zal haar daar vervangen. Trisha hoopt toch aanwezig te zijn maar op het podium zngen, dat zit er even niet in. Maar of Trisha écht aanwezig zal zijn, dat zal moeder natuur bepalen. De zangeres is namelijk hoogzwanger van een tweeling en die komen wel eens vroeger op de wereld. Spannende tijden voor Trisha en Kurt, laat dat duidelijk zijn.