.
Trisha en Ignace Crombé
woensdag 17 januari 2024

Trisha: “Ze moet mij gerust laten”

Ze heeft chronische stress

Trisha heeft al heel wat miserie gehad in haar leven. Nu heeft ze ook nog eens chronische stress, hyperventilatie en maag- en stemproblemen. De oorzaak? De oudste dochter van Ignace Crombé, Stephanie Crombé. Ze zitten samen in een onverwachte erfeniskwestie verwikkeld.

Ignace had al sinds 2009 geen contact meer met Stéphanie, maar toen hij kwam te overlijden, moest er natuurlijk wel een erfenis besproken worden. Trisha raakte aan de praat met Stéphanie via messenger.

“Het leek goed te vlotten, tot ik plots niets meer van haar hoorde. Via mijn advocaat en notaris heb ik 't nog meermaals geprobeerd. Tevergeefs. Maanden later had ze nog altijd niets van zich laten horen, waardoor het erop leek dat ze haar erfdeel niet zou opeisen. Alles is dus naar Axelle gegaan.”

Maar dat leek stilte voor de storm, want Stéphanie heeft nu toch iets van haar laten horen. “Ze wil in ons huis komen kijken of daar niks staat waar ze recht op zou hebben. Sorry, maar dat zie ik echt niet meer zitten. Al was het maar omdat daar dan weer notaris- en advocaatkosten bij komen kijken, waarvan ik de helft zou moeten betalen.”

Volgens Trisha is het allemaal verloren moeite. Wat nog in het huis staat, is gemeld bij de notaris. “Dat Stéphanie haar deel van de erfenis wil, daar heb ik alle begrip voor. Maar moet ze mij daarvoor op stang jagen? Dat ze mij gewoon met rust laat, en haar deel via de notaris opeist. We werken dan wel een regeling uit” reageert Trisha.

Bio van Trisha en Ignace Crombé

Meer Over:

Trisha Ignace Crombé