.
News Image

Udo gaat naar de theaters met Over Prinsen Over Draken

Udo in 2018 langs culturele centra.


De liedjes die Udo op zijn laatste succesalbum 'Over Prinsen Over Draken' heeft verzameld komen recht uit het hart. 'Mensen raken en ontroeren met mijn muziek, daar doe ik het voor', zijn letterlijk Udo's woorden. In navolging van dit uiterst ontroerend mooie Nederlandstalig album toert Udo vanaf 2018 langs Vlaamse culturele centra met de gelijknamige titel 'Over Prinsen Over Draken': een live set waar de zanger maar al te graag een blik intimistische songs open trekt, maar waar er ook ruimte is voor kwaliteitsvolle uptempo popmuziek. Muziek met een lach en een traan. Op 11 februari 2018 is er de première in CC 't Bolwerk te Vilvoorde.



Deze volbloed singer-songwriter werd een vaste waarde in Vlaanderen nadat hij zowel de talentenjacht X-Factor (VTM) als het liedjesprogramma Zo Is Er Maar Een (één) won. De laatste jaren reisde Udo de wereld rond om liedjes te componeren voor zichzelf, maar ook voor diverse internationale topartiesten.

Samen met zijn live band deed hij inmiddels al een paar honderd podia, parken en festivals aan. Udo’s live reputatie staat garant voor ambiance, maar hij zorgt tegelijk ook voor emotie met de meer ingetogen liedjes. Van de allergrootste tot de allerkleinste podia, als gastartiest bij harmonieën, fanfares en bigbands, Udo weet steeds zijn publiek te boeien met zijn unieke mix van ingetogen en opzwepende muziek.