.
News Image

Udo maakt muziek voor La Musica II

 Katrien De Becker, David Cantens en Udo in La Musica II.


Het Fakkeltheater presenteert “La Musica II” van De Spelerij. Theaterhuis De Spelerij van Paula Bangels kent zijn klassiekers. Ook deze keer kiest Paula Bangels ervoor om een bekend stuk uit het repertoiretheater op haar gekende, hedendaagse, pure manier op de scène te zetten. Ze koos voor drie acteurs om dit stuk te brengen. David Cantens momenteel te zien in Familie (voorheen ook in Marsman, Nieuw Texas en binnenkort in De Luizenmoeder) en Katrien De Becker, actrice in Thuis nemen de rollen op zich van het ex-koppel dat elkaar ontmoet op de dag dat ze hun scheiding ondertekenen. Wat volgt is een zinderend verhaal waar de liefde in haar puurste, mooiste en gruwelijkste vorm getoond wordt. Paula Bangels vroeg Udo om de derde acteur te zijn met behulp van zijn live-muziek.



Componist-zanger-muzikant Udo begeleidt en spreekt uit wat tussen het koppel onuitgesproken blijft met zijn live-muziek. Het resultaat wordt een intiem, puur stuk waarin de liefde in al haar facetten centraal staat. Of zoals regisseur Paula Bangels het interpreteert: hoe deze twee zielen nog intens van elkaar houden. Het is de allereerst keer dat De Spelerij resideert in het Fakeltheater te Antwerpen. De feestelijke première voor pers en genodigden is op 7 februari om 20u30. La Musica II is te zien van 7 tot en met 10 februari in de Rode Zaal van het Fakkeltheater te Antwerpen.




Ze zijn al enkele jaren uit elkaar. Nadat die middag hun scheiding is uitgesproken treffen ze elkaar in het hotel waar hun passionele liefde ooit begon. Ze brengen samen de avond en nacht door tot het weer ochtend wordt. Nog zoveel om over te praten. Nog zoveel om over te praten. Nog zoveel om te delen. Nog zoveel om op terug te kijken. Ze delen een verleden waar alles kon, waar alles was. Dat maakte het ook onmogelijk. Verstikkend soms. Maar de liefde was puur, echt en allesomvattend. Dat weten ze allebei. Daarom willen ze niet weg. Want hier en nu is werkelijkheid.

Een verhaal over loslaten om te kunnen liefhebben. Over afscheid en de onmogelijkheid daarvan.




Praktisch:

Rode Zaal - Hoogstraat 12 – 2000 Antwerpen

7, 8 en 9 februari 2019 om 20u30

10 februari om 15u00

Tickets via 070 246 036 of www.fakkeltheater.be