.
Fred Int Panis
zaterdag 30 september 2023

Urne met as van Fred Int Panis gestolen

"Mijn wereld is ingestort"

"Mijn wereld is ingestort"
Drama in Spanje, waar de weduwe van de eerder dit jaar overleden Fred Int Panis zijn as zou uitstrooien op het strand waar zij en haar man regelmatig gingen wandelen. Het koppel verbleef een groot deel van het jaar in Malaga, waar ze genoten van hun oude dag.

Helaas vallen de plannen in het water, want vrijdag gebeurde er iets onvoorstelbaars. "Het ergste van het ergste heeft zich plaatsgevonden ! Waar heb ik dat aan verdiend? Ik had mijn wagen op een grote drukke boulevard gezet in Barcelona waar Levy regelmatig ging checken of alles ok was ..
Vanochtend hebben we moeten vaststellen dat hufters hadden ingebroken in mijn auto", schrijft zijn weduwe op haar sociale media.

Haar volledige wagen werd leeggeroofd: kleren, schoenen, brillen, gewoon alles. "Maar het ergste is de urne van Fred hebben ze ook gestolen", gaat Nadia verder.

De vrouw uiteraard volledig in paniek, wie doet nu zoiets? "Mijn wereld is ingestort. Levy is samen met vriendinnen alle vuilbakken en park met daklozen gaan zoeken", klinkt het verder.

Nadia hoopt dat de urne nog opduikt zodat ze haar man zijn laatste rustplaats kan geven. De Spaanse politie en media is ingeschakeld, maar hoe groot is de kans dat dit nog goed zal komen? We duimen voor Nadia, maar dieven hebben vaak geen geweten...