.
Koen Wauters en Valerie De Booser
maandag 29 mei 2023

Valerie De Booser: “Ik heb ze lang uit de spotlights gehouden” 

Tot ze er zelf voor kozen 

Het leven van Zita Wauters en Nono Wauters speelt zich voornamelijk af in de spotlights net zoals dat van hun mama Valerie De Booser en papa Koen Wauters. Maar Valerie en Koen hebben wel altijd gewacht met de kinderen in de spotlights te laten staan tot wanneer ze zelf konden beslissen of ze dat wilden of niet.

“Ik heb ze heel lang uit de spotlights gehouden en zette niks van hen op Instagram tot ze zelf oud genoeg waren om daar keuzes in te maken. We konden niet anders dan hen wat te begeleiden in die bekendheid. Maar ze zijn er anderzijds gewoon ingerold”, zegt Valerie in Het Laatste Nieuws.

Koen en Valerie hebben er altijd voor gezorgd dat hun kinderen met hun twee voetjes op de grond bleven en dat ze net zoals hun papa even bescheiden bleven.

“Toen Zita wilde meedoen aan de musical ‘Kadanza Together’ en voor Ketnet presenteren, hebben wij niet gezegd: dat mag niet.’ As dat haar droom is, waarom niet? Koen had de ervaring. We hadden dus een master in huis die de kinderen goed kon begeleiden.”