.
Sid Van Oerle in Thuis
vrijdag 6 mei 2022

Valt er nog een dode in 'Thuis'?

De fans denken zelfs te weten wie

Het seizoen van 'Thuis' loopt stilletjes aan op zijn einde en tot nu toe zijn er al 3 doden gevallen. De seizoensfinale nadert en het lijkt wel alsof er nog meer doden gaan vallen.

De aanleiding daarvoor is een foto die op sociale media is verschenen. En daar zit Wannes Lacroix, die de rol van Niels speelt voor iets tussen. Hij postte op zijn Instagram een beeld vanop de set.

Daarbij schreef hij: ‘Walletjes nog even wegschminken en dan helemaal klaar voor een nieuwe week.” Op het eerste zicht weinig bijzonders, tot je de foto wat beter bekijkt.

Daar zie je op de achtergrond dat de buitenlocatie waar Wannes aan het werk is, een kerkhof is. En dat hebben de fans meteen opgemerkt. “Oei, staat er weer een begrafenis op stapel? Valt er binnenkort weer een dode”, vragen ze zich af.

Voor andere fans is het een uitgemaakte zaak wie het volgende dodelijke slachtoffer wordt, schrijft Tv Familie. Dat wordt volgens hen sowieso Kobe. Hij lijdt aan ALS en deze ziekte lijkt nu bij hem door te breken. Net zoals bij zijn vader (Ben Van Ostade). Of de ziekte ook hem fataal wordt, dat wordt binnenkort duidelijk.