.
News Image

Van Morrison op Jazz Middelheim

Jazz Middelheim maakt affiche bekend.


Jazz Middelheim, dit jaar van 3 tot en met 6 augustus in het Antwerpse Park Den Brandt, maakt vandaag de volledige affiche bekend. Eerder werden Randy Weston, Bill Frisell, Mingus Big Band en Tony Allen Quartet aangekondigd.



Van Morrison, Charles Lloyd & The Marvels, The Cinematic Orchestra, Joshua Redman ‘Still Dreaming’, Antoine Pierre Urbex, Matthew Herbert’s Brexit Big Band, Portico Quartet, Dans Dans, Becca Stevens en artist in residence Mark Guiliana bevestigden allen hun komst.



De Club Stage, het tweede podium van het festival, is elke dag het speelterrein van één muzikant, die er vier sets in vier verschillende gedaantes brengt. Achtereenvolgens is het podium van de Belgische toetsenist Jozef Dumoulin, Chantal Acda en Ruben Machtelinckx.




De 36ste editie van Jazz Middelheim vindt dit jaar plaats van 3 tot en met 6 augustus. Iets vroeger dan het weekend rond de 15ste augustus, wanneer het festival gewoonlijk plaats vindt. “In samenwerking met een aantal internationale festivals proberen we er elk jaar voor te zorgen dat publiek van over de hele wereld kan genieten van zijn favoriete acts. Om te verzekeren dat wij het juiste programma konden samenstellen, hebben we daarom de datum van het festival dit jaar ietwat verschoven”, zo licht festivalorganisator Bertrand Flamang toe.



Bio van Van Morrison

Meer Over:

Van Morrison