.
Maksim Stojanac
maandag 24 juli 2023

Vandaag eerste opname Tien Om Te Zien

Westende is er klaar voor!

Aan het bekende De Rotonde in Westende vinden vanavond de opnames van de eerste aflevering van Tien Om Te Zien plaats. De artiesten hebben er zin in om in totaal 16 nummers te zingen, het presentatiekwartet bestaande uit Anne De Baetzelier, Laura Tesoro, Aaron Blommaert en Willy Sommers heeft de eerste repetities achter de rug en de weergoden hebben ondertussen vele liters water uit de lucht laten vallen, water dat er straks niet meer kan uitvallen.

Anne De Baetzelier vertelde in een interview met De Zondag dat Tien Om Te Zien een speciaal pact met de weergoden heeft.

Deze topartiesten laten de zeedijk straks meezingen tijdens de eerste opnamedag:
Metejoor & Hannah Mae
Maksim
Pommelien Thijs
Camillie
Gustaph
Regi feat. Maxine
Natalia
Francisco
Christoff
Erik Goossens
Berre
André Hazes
M-Kids
Marco Schuitmaker
Helmut Lotti
En er zou ook nog één mystery guest zijn. Wil jij als eerste weten wie dat is? Kom dan straks naar Westende voor de opname van Tien Om Te Zien. Die opname start om 21 uur, maar daarvoor valt er ook al heel wat te beleven!

Meest recente foto’s van Anne De Baetzelier, Willy Sommers, Laura Tesoro, Aaron Blommaert, Metejoor, Maksim Stojanac, Pommelien Thijs, Camille, Gustaph, Regi, Natalia, Christoff, Berre, André Hazes en Helmut Lotti: