.
25 jaar
zaterdag 23 december 2023

Vandaag vieren wij feest!

En daar is een supergoede reden voor.

Vandaag, 23 december 2023, is een speciale dag voor de Showbizz-Site: wij vieren vandaag ons zilveren jubileum. Vandaag dag op dag 25 jaar geleden gingen wij met deze website van start. Toen met veel minder middelen, ondertussen zit er een heel team achter Showbizzsite.be. De tijden zijn serieus veranderd: we hadden toen een heel amateuristische site waarop we de berichten manueel moesten publiceren. Foto's waren er bijna niet, nu gelukkig wel. We horen wel eens dat vroeger alles beter was, maar op dat vlak is het nu toch stukken beter.

Helaas is niet alles erop verbeterd. Destijds draaide de showbizzwereld op volle toeren, wekelijks waren er wel cd-voorstellingen en persconferentie. Dat aantal is serieus gekelderd, onder andere omdat het grote media gedaald is. Je had destijds nog showbizzprogramma's op tv, noem maar op. Het was de periode dat we vijf keer per week een persmoment bij VTM hadden en tussendoor nog bij de VRT verwacht werden. Toevallig was ik afgelopen week nog bij VTM, het was de eerste en meteen ook laatste keer van dit jaar. Maar hé, we gaan niet klagen hoor, vandaag is voor ons een feestdag.

Bij deze willen we de tientallen mensen die de afgelopen 25 jaar meegewerkt hebben aan Showbizzsite.be bedanken voor hun inzet. Ook de mensen die altijd in ons geloofd hebben: artiesten, managers, platenfirma's, persverantwoordelijken, enzovoorts. Ook bedankt aan alle bezoekers van Showbizzsite.be.

Showbizzsite.be bestaat uit een gemotiveerd team, wel een team dat aan verjonging toe is. We zoeken een nieuwe generatie mensen die naar evenementen gaan en ons foto's willen aanleveren. Mensen met een veel vrije tijd zijn welkom om ons team te vervoegen. Laat zeker van je horen.