.
Paul Severs
maandag 26 juni 2023

Vandaag vieren wij Paul Severs

Wat valt er te vieren?

Hij is er helaas niet meer, maar we zijn hem nog niet vergeten. Paul Severs zou vandaag samen met zijn familie een feestje bouwen, want mocht hij niet zijn heengegaan, de man zou vandaag 75 jaar geworden zijn.

Ruim vier jaar geleden overleed Paul Severs op 70-jarige leeftijd. Op 12 maart 2019 kwam Paul in het ziekenhuis terecht nadat hij tijdens een fietstocht een hartaanval kreeg. Niemand dei toen had gedacht dat de zanger van 'Ik ben verliefd op jou', 'Zeg 'ns meisje', 'Geen wonder dat ik ween', 'Oh little darling', 'Dansen in de discotheek' en vele andere nummers ruim een maand later zou overlijden.

Paul Severs was een échte artiest, hij stond héél vaak op de podia in Vlaanderen en Wallonië. Zonder twijfel had hij zijn 75ste verjaardag met een groot concert gevierd, maar het mocht niet zijn. Maar zijn muziek is wel gebleven en ook al hoor je zijn muziek nog zelden op de radio, vandaag spelen wij zijn 'Dansen in de discotheek' nog eens, gevolgd door verschillende andere hits. Doe jij hetzelfde? Geen cd van hem in huis? Op YouTube en Spotify is een pak muziek van deze zanger terug te vinden. Er is niet één uitvlucht om vandaag geen Paul Severs door je luidsprekers te laten klinken.Bio van Paul Severs

Meer Over:

Paul Severs