.
Vanessa Chinitor en Dirk Bauters
dinsdag 17 januari 2023

Vanessa Chinitor Siamese tweeling

Zoektocht naar goede-werkprivébalans gaat vanzelf

Vanessa en haar man Dirk zijn zo’n 24 uur per dag samen en dat gaat volgens haar perfect. “We zijn echt een onafscheidelijk duo. Samen uit, samen thuis, we zouden het niet anders willen”, vertelt Vanessa Chinitor aan Primo.

“Soms lijken we wel een Siamese tweeling. Uiteraard maken we weleens ruzie of hebben we een discussie. Maar gek genoeg heb ik nooit het gevoel dat we op elkaars lip leven”, bekent Vanessa.

Dirk is blijkbaar ook een ‘nieuwe man’. Terwijl Vanessa naar de supermarkt gaat, is Dirk verantwoordelijk voor de strijk. Ze doen dus toch nog dingen apart ook.

Het onafscheidelijke duo besefte sinds de corona dat er meer is dan werken alleen. “Onze optredens op bedrijfsfeesten, huwelijken en in horeca zaken beperken we nu tot twee uur. Dat volstaat om voor ambiance te zorgen”, bekent Vanessa aan Primo.

Haar man Dirk herstelde enkele jaren geleden van hartproblemen. Ook zijn aders waren wat vernauwd. “Dat is een wake-up call geweest”, vertelt Vanessa. Zijn hartspier was uitgezet door de hoge temperaturen die er waren in de tent waar ze moesten optreden.

Bio van Vanessa Chinitor

Meer Over:

Vanessa Chinitor