.
Vanessa Chinitor
zaterdag 21 januari 2023

Vanessa Chinitor wil terug 23 zijn voor één jaar

Het is vooral vandaag dat telt

Haar carrière startte dankzij haar deelname aan het Eurovisiesongfestival. Daar zong ze de pannen van het dak met ‘Like the wind’.

Vanessa Chinitor kreeg naambekendheid en kon dus eindelijk hetgeen doen waar ze altijd van gedroomd had: zangeres worden en hier haar beroep van maken.

Wanneer we haar vragen of ze terug wil keren naar die leeftijd, geeft ze een verrassend antwoord aan Primo. “Terug gekatapulteerd worden naar 1999 zou ik niet erg vinden, voor één jaar. Maar laat mij dan maar snel terug 46 zijn. Als veertiger sta ik namelijk veel sterker in het leven dan vroeger als twintiger het geval was”, onthult Vanessa.

“Er is niets mis met je gisteren te herinneren of te dromen over morgen. Maar vandáág telt vooral. Vandáág moet je genieten”, vertelt Vanessa Chinitor aan Primo en gelijk heeft ze!

Samen met haar man Dirk Bauters is ze inmiddels 10 jaar getrouwd. Ze treden vaak samen op en zijn blij dat het ook op professioneel vlak zo goed klikt tussen hen. Vooral huwelijksfeesten en verjaardagsfeesten zijn evenementen waarvoor ze veel gevraagd worden.

Bio van Vanessa Chinitor

Meer Over:

Vanessa Chinitor