.
News Image

Vengaboys treden op bij massale demonstratie Wenen

Het gaat écht hard voor Vengaboys.


Vengaboys zijn uitgenodigd om op te treden tijdens de protestdemonstratie op de Ballhausplatz voor de bondskanselarij in Wenen. Het populaire viertal zal donderdag 30 mei 2019 een guerrilla-optreden verzorgen waarbij zij uiteraard ‘We’re Going To Ibiza!’ ten gehore zullen brengen.



Aanleiding van deze uitnodiging is het politieke schandaal dat vorige week de media bereikte. Er lekte een video uit waarop te zien is hoe de vicekanselier zich door een Russische investeerder laat omkopen op Ibiza. Er ontstond een ware hype rondom Vengaboys’ megahit ‘We’re Going To Ibiza!’, die nu de #1-positie heeft bereikt.



Captain Kim: We're Going To Ibiza als protestsong in Oostenrijk! En dat terwijl ze ieder nummer van Bob Dylan hadden kunnen kiezen. Dit bewijst voor ons niet alleen dat de Oostenrijkers een geweldige muzieksmaak hebben. Maar dat ze er -ondanks het gewicht van de zaak- gelukkig ook nog om kunnen lachen.”



De politieke situatie in Oostenrijk is alles behalve stabiel en in het hele land vinden protesten en demonstraties plaats, waarbij ‘We’re Going To Ibiza!’ uit de speakers knalt. Vengaboys zijn nu uitgenodigd om hun 'protestlied' live te performen. Echt lang hoefde het viertal niet na te denken. De spanningen nemen toe en dus besloot 'Europe’s #1 Party Act' te verschijnen als “peace keeping force”. “Oostenrijk heeft een beetje liefde nodig”, aldus D-Nice. The Vengabus is coming! So pump up the sound system, cause we’re going to VIENNA!”.


Bio van Vengaboys

Meer Over:

Vengaboys