.
News Image

Verdwijnt Silvia Claes uit Familie?

Trudy en Bart willen naar Los Angeles verhuizen.


De kijkers van Familie kunnen er niet naast: Trudy wil naar Los Angeles verhuizen. Onlangs stond Trudy samen met de rest van de familie Van den Bossche nog perplex toen de dode Bart Van den Bossche terug opdook maar enkele weken later liet zij verstaan dat ze het best wel zou zien zitten om met haar partner Bart Van den Bossche naar het verre L.A. te trekken, ver weg dus van de miserie in Vlaanderen. Bart gaat uiteindelijk toch akkoord met het idee om te verhuizen en donderdag was in Familie te zien hoe Bart bekendmaakte dat hij weer gaat verhuizen.



Maar die verhuis heeft ook consequenties voor Peter Van den Bossche. De verhuis van Trudy betekent namelijk ook dat zijn dochter Louise mee naar de andere kant van de grote plas verhuist en dat is niet naar de zin van haar papa Peter. Gaat Peter de plannen van de verhuis dwarsbomen of niet? De fans van Familie stellen zich enorm veel vragen. Zal het gezin van Trudy en Bart effectief verhuizen of is het gewoon een zijsprongetje om wat meer spanning in de afleveringen te krijgen? En wat als het gezin effectief verhuist? Gaan de kijkers Trudy, Bart en de kinderen dan nog te zien krijgen?



Jelle, Louise, Trudy en Bart zullen dus mogelijk naar L.A. verhuizen maar de kijkers van de soap geloven daar niets van. “Ik heb nog niets gelezen over een mogelijk vertrek van Trudy bij Familie”. Maar dat wil natuurlijk niets zeggen. Ook bij Thuis verdwijnen er wel eens mensen uit de reeks zonder dat dit op voorhand werd aangekondigd en dat June zou sterven, had een jaar geleden ook niets durven voorspellen omdat er geen signalen waren dat Katrien Debecker uit de reeks zou verdwijnen. Er zijn dan ook weer mensen die denken dat Trudy en Faroud weer close worden en dat Trudy niet met Bart maar wel met Faroud vertrekt.



De meeste fans op de sociale media denken dat het gezin gewoon hier in Vlaanderen blijft. Stel dat het gezin effectief vertrekt, dat betekent dat mogelijk het einde van Bart, Trudy, Jelle en Louise en dan zou er in één klap maar liefst 60 jaar ervaring bij Familie verdwijnen. Trudy dook in 1998 voor het eerst op, Chris Van Tongelen is sinds 2001 als Bart Van den Bossche te in Familie te zien en Louise en Jelle zitten ondertussen ook al meer dan 10 jaar in de soap. De fans van Familie zien een nieuw en vooral groot afscheid niet meteen zitten, al zou het niet de eerste keer in de geschiedenis van de Vlaamse soaps gebeuren.



Familie is de afgelopen jaren serieus verjongd en op het eerste zicht is er dan ook geen reden om Trudy, Bart, Louise en Jelle uit de reeks te schrijven. “Dan nog liever Anna en Albert”, klinkt het bij één van de fans die op Facebook meteen heel wat kritiek over zich heen kreeg. Het is duidelijk dat de twee oudjes uit de soap nog altijd bijzonder populair zijn. En dan is er trouwens nog een vertrek dat eraan zit te komen, dat van Hilde Van Wesepoel. Haar man Jan speelt steeds meer en met vuur en zijn relatie met Viv zal alsmaar intenser worden. Herhaalt de geschiedenis zich?



Toevallig was vrijdag in de namiddagaflevering van Familie nog te zien dat Linda haar man Jan naar een hotel was gevolgd. Daar zag zij hem met een andere vrouw een hotel binnenstappen. Linda had jaren geleden al het idee dat haar man haar bedroog maar dat was niet echt het geval. Toen had Jan echter goede bedoelingen maar in de nieuwe aflevering is de zaak iets complexer. Zal Linda haar man Jan met Viv betrappen en besluit zij het dan af te bollen bij de man die haar alweer bedriegt?


Bio van Silvia Claes

Meer Over:

Familie Silvia Claes