.
Oski
maandag 20 juni 2022

Verhuist Oski binnenkort naar het buitenland

Hij durft te dromen

De carrière van Oski lijkt goed vertrokken te zijn. Hij durft al te dromen van meer en hoopt dat dit voor altijd mag blijven duren. Net zoals vele beginnende artiesten droomt hij ook van het buitenland. En dan zal mama Tine Embrechts hem toch moeten kunnen loslaten.

“Hij zegt al lang dat hij niet per se in België wil blijven en ik vind dat ook niet raar of erg. Ik heb veel vertrouwen in hem. Hij heeft ook nooit zwaar gepuberd omdat hij zo gefocust was op zijn muziek. Dus ik zeg: ‘Volg maar je pad! Laat de wereld nog maar efkes een speeltuin zijn, je bent jong en hebt alle vrijheid”, luidt het bij Tine in Dag Allemaal.

Oscar is de zoon van Tine Embrechts en haar toenmalige partner Roman, met wie ze dertien jaar samen was. Maar ook zoon Oscar weet hoe het voelt om een relatie op de klippen te zien lopen. Zijn single ‘Apologies’ is een echte break-upsong.

“Het album waar ik aan bezig ben, gaat over die relatie, het begin, de break-up en de verwerking. Ik heb er toen zwaar onderdoor gezeten toen die relatie gedaan was, maar ik heb er ook veel inspiratie uit gehaald Het is de eerste keer dat ik vanuit mijn eigen gevoelens schreef.”

Om de breuk te verwerken kreeg Oscar veel steun van zijn mama. “Niet dat ik alle details hoef te weten, maar ik vind het wel fijn om betrokken te zijn. We hebben ook samen ‘Sex Education’ gekeken, iets wat zijn vrienden maar niet konden vatten”, lacht Tine.

Bio van Oski

Meer Over:

Oski