.
Andre Hazes Jr
zondag 29 januari 2023

Verliest Rachel Hazes binnenkort de erfenis van haar man?

Het is nog even afwachten

Tot op de dag van vandaag blijft André Hazes zorgen voor heel wat inkomsten. Die inkomsten, daar profiteert Rachel Hazes volop van. Zij beheert alles wat nog met André te maken heeft en beschermt het ‘merk’ André Hazes met haar leven.

En dat laat dochter Roxeanne Hazes niet meer gebeuren. Zij wil nu wel eens weten hoe het echt zit met de erfenis van haar vader en of haar moeder echt alle recht heeft om al die inkomsten op te strijken.

In de Nederlandse pers worden zich heel wat vragen gesteld en het zou wel eens kunnen dat André destijds in zijn testament enkele voorwaarden heeft neergeschreven voor zijn echtgenote. Indien zij daar niet aan beantwoordde, zou ze ook naar de erfenis kunnen fluiten.

Dat Rox haar moeder nu opnieuw voor de rechter sleurt, is een dieptepunt in de relatie tussen moeder en dochter. Het zal zonder twijfel nooit meer goedkomen tussen die twee, ook al leek het even alsof de deur toch op een kiertje stond, schrijft Dag Allemaal.

En dan is er nog André Hazes Jr. Hoe zou hij tegenover al deze heisa staan? André houdt zich op dit moment heel afzijdig van alles en richt vooral zijn aandacht op het nieuwe album dat hij aan het opnemen is. En dat lijkt ons een verstandige beslissing.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Rachel Hazes en André Hazes