.
Veronique De Kock
vrijdag 19 april 2024

Veronique De Kock in ziekenhuis na ongeval

"Ben in goede handen"

Veronique De Kock heeft haar volgers doen schrikken. Donderdagavond deelde zij op haar sociale media een bericht in ziekenhuisoutfit.

Zo'n vijf weken geleden werd de wagen van De Kock aangereden toen zij voor een rood licht stond te wachten. Haar wagen raakte zwaar beschadigd en zij hield er een stijve nek aan over. Niets ergs zou je denken, maar het is altijd beter om die toch even te laten controleren. Of dat toen gebeurd is, is niet duidelijk, maar ondertussen heeft de presentatrice en model wel hevige pijnen gehad.

"Zo banaal was dat auto accident zo te zien niet. Nooit durven dromen dat een whiplash zoveel uitstraling en pijn zou geven", schrijft Véronique De Kock op Instagram Stories. Al snel kreeg zij een pak berichtjes via haar sociale media. "Dank jullie well voor alle lieve woorden!!! Jullie zijn de beste. De eerste infiltratie is net gebeurd in mijn nek. Pijn nog niet meteen weg, gaat nog wel een paar weken duren. En dan een tweede infiltratie", laat Veronique De Kock haar volgers weten.

Ze benadrukt dat ze in geweldige handen is en dat is maar goed ook. Het lijkt erop dat Veronique De Kock weer gewoon aan het werk is, donderdagavond deed zij namelijk enkele presentaties. Spoedig herstel, Véronique!

Bio van Véronique De Kock

Meer Over:

Véronique De Kock