.
Veronique De Kock
donderdag 21 september 2023

Véronique De Kock: “Ze hebben me toch moeten overtuigen”

Ze zei niet meteen ‘ja’

Het nieuwe seizoen van ‘De Verraders’ is van start gegaan en zelfs na de eerste aflevering was het duidelijk dat het een pittig seizoen ging worden. De 3 verraders zijn gekozen en daar is Véronique De Kock niet bij. Zij is een bondgenoot.

De Kock heeft niet meteen ‘ja’ gezegd toen ze werd opgebeld met de vraag om deel te nemen aan het programma. Ze heeft er toch even over moeten nadenken.

“Nochtans ben ik impulsief. Maar voor dit programma heb ik gezegd: ‘Ik bel later wel terug.’ Ik heb toen gebeld met twee deelnemers van vorig jaar en die zegden mij: ‘Doen Véro, da’s echt iets voor u!’ Maar ze hebben me moeten overtuigen”, lacht de miss in Tv Familie.

Uiteindelijk besloot Véronique om op de vraag in te gaan en nam ze zichzelf voor om altijd zichzelf te blijven tijdens het spel, wat er ook gebeurde.

Net zoals tijdens ‘The Masked Singer’ trad ze ook nu buiten haar comfortzone. “Maar ‘De Verraders’ is nog van een heel andere orde. De opnamen hebben mij helemaal opgeslorpt. Er komen emoties aan te pas die je in geen enkel ander programma te zien krijgt.”