.
Dennis Burkas - Dennis Black Magic
dinsdag 2 augustus 2022

Verrassend nieuws over Dennis Black Magic: hij werd pluspapa

En hij gaat trouwen!

Dennis Black Magic staat deze week op de cover van Dag Allemaal en deze keer is het geen verhaal over de pornokoning op zich, wel over het ‘andere’ leven van de zakenman: Dennis is zopas pluspapa geworden.

Het leven van Dennis Black Magic is op z’n zachtst uitgedrukt geen ‘normaal’ leven, de Limburger heeft geleefd en ervoor gezorgd dat iedereen hem kent. Hij heeft heel wat op zijn palmares staan, maar ook zijn strafblad is niet blanco. Schop niet tegen zijn schenen, want dan heb je boel met de man, maar wie hij graag heeft zit goed bij Dennis Burkas, dat weet zijn omgeving.

Zijn vriendin Helena, met wie Dennis verloofd is, is onlangs mama geworden. Zoontje Leano maakt van Dennis Burkas een pluspapa. Helena werd zwanger in de periode dat Dennis in de gevangenis zat, wie de papa is maakt voor hen niet uit. “Ik ga Leano opvoeden alsof het mijn eigen kind is”, reageert Dennis in Dag Allemaal.

En dat is een uitspraak die wij absoluut nooit uit de mond van Dennis Burkas hadden verwacht. Hoe dan ook, wij wensen Helena en Dennis proficiat! Niet alleen met de kleine Leano, ook met de verloving.

Bio van Dennis Black Magic

Meer Over:

Dennis Black Magic