.
News Image

Verrassende nieuwe coach in The Voice van Vlaanderen

Tourist LeMC vervangt Alex Callier als coach in The Voice.


Alex Callier maakte reeds eerder bekend dat hij door zijn drukke agenda niet zou terugkeren als coach in het nieuwe seizoen van The Voice van Vlaanderen. Nu maakte VTM ook de opvolger van Alex bekend en dat is met Tourist LeMC toch een verrassende naam…



VTM maakte bekend dat Tourst LeMC Alex Callier zal opvolgen in de bekende draaistoelen van The Voice. Een verrassende keuze, ook voor Johannes Faes – de échte naam van Tourist LeMC – zelf. “Volgend seizoen zal ik op de rode knop mogen slaan. Dat maakt me nu al een beetje zenuwachtig”, vertelt de Antwerpenaar die we vooral kennen als kleinkunst- en hiphopartiest.



Voor Tourist wordt The Voice een grote uitdaging maar in Het Laatste Nieuws onthult hij al zijn tactiek: “Muziek is emotie, het raakt en beroert. Ik ben niet snel uit zijn lood te slaan. Voor de kandidaten die iets in mij kunnen teweegbrengen, ga ik dus hard strijden.”



Alex Callier komt door zijn Eurovisiesongfestival-avontuur dus niet terug naar The Voice, maar wat met de andere coaches? Natalia zal ondanks haar zwangerschap terugkeren als coach, net als Koen Wauters. Maar over een nieuwe deelname van Bart Peeters hangen nog vraagtekens. Hij start in november immers aan een concertreeks in de Lotto Arena en dat komt mogelijk in conflict met de start van de opnames. Wordt vervolgd.