.
News Image

Viktor Verhulst bedolven onder kritiek

Maar Viktor laat het niet aan zijn hart komen.


Viktor Verhulst staat in de halve finale van Dancing With The Stars, en wie het VIER-programma al gezien heeft weet dat Viktor nochtans niet de beste danser is. Op sociale media wordt Viktor dan ook onder vuur genomen omdat hij enkel omwille van ‘papa Gert’ en zijn populariteit in de wedstrijd blijft en niet dankzij zijn verfijnde danstechniek. Zowel de jury als de gerechtsdeurwaarder ontkennen echter dat VIER of ‘de clan Verhulst’ druk uitoefent om Viktor in de wedstrijd te houden. Het zijn enkel de kijkers die Viktor week na week in de wedstrijd houden. En Viktor blijkt immens populair bij de VIER-kijkers, die hem natuurlijk al kennen als presentator van ‘Love Island’.

Thuis-actrice Ann Pira liet in niet mis te verstande woorden verstaan dat ze haar uitschakeling onterecht vond en vond het tijd dat de kijkers “juist gingen stemmen, op dánsers”, sneerde ze naar de mindere prestaties van Viktor Verhulst.

Viktor Verhulst zelf laat het ondertussen niet aan zijn hart komen. Hij begrijpt de kritiek, maar geeft toe dat het niet fijn is om te lezen. “Het is niet dat ik mijn best niet doe en er mijn voeten aan veeg,” lezen we in Het Nieuwsblad. Maar Viktor wist wel de knop om te draaien. Danspartner Natascha steekt enorm veel tijd in Viktors training en hij wil haar allerminst in de steek laten.