.
Viktor Verhulst, Sarah Puttemans
donderdag 4 juli 2024

Viktor Verhulst: “Dat kan niemand ons kwalijk nemen” 

Ze kiezen daar niet voor 

Als er iets is waar Viktor Verhulst en Sarah Puttemans niet over hoeven te klagen, dan is het wel geld. Ze verdienen goed hun brood en ook hun ouders zitten er warmpjes bij. Toch is geld zeker niet alles voor het koppel.

“Geen geld maakt ongelukkig, daar moeten we niet flauw over doen. Maar geld maakt gelukkig tot op een bepaald niveau. Er zullen mensen zeggen dat we gemakkelijk praten hebben. En inderdaad, wij zullen het op bepaalde vlakken makkelijker hebben dan anderen, maar dat kan niemand ons kwalijk nemen, want niemand kan kiezen uit welk nest je komt. Onze ouders zijn selfmade, ze zijn met niks begonnen en hebben door keihard te werken vandaag een mooi leven”, zegt Viktor in Het Laatste Nieuws.

Uit een gezin komen met rijke ouders heeft dan misschien wel voordelen, het is ook niet altijd makkelijk en brengt soms veel stress met zich mee.

“Ik zit totaal niet in de vastgoedsector van mijn ouders, ik heb daar bewust voor gekozen. Ze vinden dat niet erg, maar verwachten dat we ons leven zelf in handen nemen - wat we doen ook. Het is er bij beiden ingedrild: je móét werken om ergens te komen in het leven.”

Bio van Viktor Verhulst en Sarah Puttemans