.
Viktor Verhulst en Monica Geuze
zondag 19 september 2021

Viktor Verhulst heeft moeite met bekendheid: "ik ben sociaal onhandig"

"Tegenover mensen die ik niet ken, ben ik niet zo vlot."

Momenteel is Viktor Verhulst niet weg te denken van ons televisiescherm. Samen met vader Gert Verhulst, zus Marie en Ellen (de vrouw van Gert) is Viktor wekelijks te zien in ‘De Verhulstjes’. Daarnaast presenteert hij ook nog eens ‘Temptation Island: Love or Leave’. Het gaat hard met de carrière van Viktor. Al was die carrière er misschien nooit gekomen. Doordat Viktor dagelijks geconfronteerd werd met de showbizz en de media via zijn vader, had Viktor er op een bepaald moment genoeg van. Het is na zijn vakantiejob in Plopsaland, waar hij lichtjes ging verkopen tijdens de shows van Studio 100, dat Viktor een klik maakte en wist wat hij met zijn leven wou doen.

Viktor is nu net zoals Gert een echte BV. De bekendheid neemt Viktor erbij, ook al vindt hij dat niet altijd leuk. “Je kan niet kiezen voor een carrière op het scherm of op de planken, zonder dat je wordt aangesproken”, verklaart Viktor in Story. En zo ondervindt hij soms lastige situaties. “Tegenover mensen die ik niet ken, ben ik niet zo vlot. Soms kan ik sociaal onhandig zijn… als mensen me aanspreken in een winkel of op café moet ik een schakelaar omdraaien en me bewust worden van hoe ik me gedraag. Niet uit slechte wil, maar uit onkunde”, zegt Viktor.

Het gaat goed met Viktor zijn carrière en ook de komende maanden zien er goed uit voor de jongeman. “Er komen altijd maar meer dj-opdrachten binnen en ik blijf ook actief werken achter de schermen bij Studio 100. Daaruit komt heel wat schrijfwerk voor theater en televisie voort.” Maar een voorkeur voor één bepaald aspect van de job heeft Viktor niet. “Het is de afwisseling die ik fijn vind. Moest ik elke dag hetzelfde doen, dan zou ik ongelukkig worden”, aldus Viktor.

Bio van Viktor Verhulst

Meer Over:

Viktor Verhulst